Fiberbokse (ODF) 

30 varer

 

pr. side

Op til 16 splidsesøm i 4x4 indsats. Kræver 2mm splidsesøm. Leveres med selvklæbende underside for hurtig montering.

Splidsekassette med låg. Leveres inklusiv 2 stk. holdere med plads til 2x6 splidsesøm i hver.

Industriel metal fiberboks uden forplade til DIN-skinne montering udført i RAL 7035. Kabelindgange på toppen og i bunden til M20 -kabelforskruning. Leveres inklusiv Sømholder og splidsekassette til 12 fibre samt 1 stk. M20 forskruning. • OBS: Husk at bestille forplade med 6 x SC duplex (LC Quad) eller 6 x SC simplex (LC Duplex).

• Flere adapter muligheder, 24 SC Simplex eller LC Duplex.• Udtrækbar for nem adgang til fiber.• Plastfordelingsramme til splidsning og kabelafslutning.• Inkluderer splidse kassette - (op til 48 splidsninger) og forankring af indgangskabel.

Udendørs/indendørs vægmonterbar fiber distributionsboks. Op til 48 fibre - op til 144 fusionssplidsninger. IP55, LSZH.Inklusiv K7 splidsekassetteramme til 3M's K7 serie af splidsekassetter. Optil 12 stk.  K7 splidsekassetter. Disse komponenter skal købes separat, se info på 3M's K7 splidsekassetter.

• Udendørs vægkasse lavet af slagfast plast, UV-bestandig og vejrbestandig, IP65.• Plads til 1 x 8 eller 1 x 4 PLC splitter.• Kapacitet til 12 SC Simplex adaptere.• Væg og mast monterbar.• 2 hovedporte er til 1 loopkabel eller 2 kabler med maks. Ø 12 mm.• Sikkerhedslås.• De 12 små porte, hver port kan holde 1 drop kabel• Overholder RoHS-standard.

•    Boks for udsplitning af loose tube kabel•    Kabel aflastning samt fordeling af fibre til forskellige skuffer•    Kan klipses direkte på kabel aflastningspladerne•    Op til 192 fiber / 16 tubes•    1 x kabelindgang fra Ø: 0 - 20 mm•    16 udgange for 5 mm miniflex•    Plade til opspænding på profiler•    Miniflex eller 5 mm rør bestilles separat

•    Miniflex slidset rør.•    100m pr. rulle.•    Halogen fri, Low Smoke (LSZH).

• Indendørs FTTH Vægudtag.• Op til 4 fibers og plads til 2 SC duplex eller 2 LC quad adaptor .• Kapacitet til 4 splice-on pigtails.• 1 indgangsporte til kabler, op til 10 mm.

• Indendørs FTTH Vægudtag.• Op til 12 fibre og plads til 6 SC simplex eller 6 LC duplex adaptorer .• 2 indgangsporte til kabler, op til 12 mm.

• Indendørs/Udendørs vægboks lavet af slagfast plast, UV-bestandig og vejrbestandig, IP65.• Kapacitet til 24 SC simplex adaptere eller 24 LC duplex adaptorer.• Væg og mast monterbar.• 3 hovedporte max. Ø 14 mm. 24 breakout kabler Ø 3 mm• Mulighed for plads til 1 x 8; 1 x16 eller 1 x 32 PLC splittere.• Sikkerhedslås.• Overholder RoHS-standard.

Et smart alternativ til konventionelle server rack møtrikker. Rackstuds ™ er designet til at passe 9,5 mm (3/8 ”) huller. Rackstuds ™ er lavet af en ikke-ledende fiberforstærket termoplast. Kan udskiftes med de gamle. Rackstuds ™ er let at installere

Viser 13 - 24 af 30

Gå til toppen