Personlige oplysninger


Ingen personlige oplysninger der registreres på OptoPro’s hjemmeside, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for medarbejdere hos OptoPro ApS.

Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne lagres elektronisk i ukrypteret form, og gemmes i 5 år. Selve købsaftalen lagres ikke hos OptoPro ApS på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status.

Man kan desuden valgfrit få sin e-mail adresse optaget på en mailingliste hos OptoPro ApS, således at man løbende modtager nyheder og anden information fra OptoPro ApS. Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes som man ønsker.

Hjemmesiden anvender såkaldte cookies. En cookie er betegnelsen for en fil som gemmes på din egen PC. Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg. Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne. I Internet Explorer sker det eksempelvis via menuen "Funktioner" og menupunktet "Internetindstillinger".

Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra henvendelsen foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes!


Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes.


Gå til toppen