Om Optopro

OptoPro ApS blev grundlagt i august 2001 som et grossistled på fiber optiske produkter. Siden er produktpaletten udvidet med kobber netværksprodukter og diverse tilbehør -alt sammen i tæt samarbejde med vore mangeårige, trofaste leverandører.

Vi har sammensat et team af medarbejdere med mange års erfaring og kompetencer fra branchen, som gør deres yderste for at give den helt rigtige service og support. Vores styrke ligger netop i en stor viden om de produkter vi forhandler, samt meget stærk support, for vi mener at tætte samarbejder er bedre end blot et kunde/leverandør forhold.

Hos OptoPro ApS investerer vi i kunderne ved at tilbyde gratis undervisning i brug af vores produkter -dog i den udstrækning at det det kan klares over et par kopper kaffe. Er der behov for længere undervisning eller kursus kan det også klares, dog mod betaling.

Vores kunder er El-installationsvirksomheder, Det Danske Forsvar, virksomheder med egen installationsafdeling og Lyd -og billede selskaber.

Nøgleord hos OptoPro ApS: Ære, ærlighed og rene ord for pengene.

Vores mål er via leveringsdygtighed, produktviden, support og god service at blive blandt de foretrukne samarbejdspartnere indenfor datanetværkskabling.


Gå til toppen