RJ45, 3M Volition, kabel og tilbehør 

6 varer
RJ45, 3M Volition, kabel og tilbehør

RJ45 - kort fortalt

RJ45 refererer til en kabelafslutningsspecifikation, der specificerer fysiske han- og hunkoblinger og stifttildelingen af ledninger-i telefonkabler og andre netværk, der bruger RJ45-forbindelser.

RJ45 er et otte PINs stik, der bruges til at forbinde computere på lokale netværk. RJ45 blev oprindeligt kun brugt til telefoner, men er siden hen blevet anvendt til højhastighedsmodemer og andre computernetværk....

RJ45 - kort fortalt

RJ45 refererer til en kabelafslutningsspecifikation, der specificerer fysiske han- og hunkoblinger og stifttildelingen af ledninger-i telefonkabler og andre netværk, der bruger RJ45-forbindelser.

RJ45 er et otte PINs stik, der bruges til at forbinde computere på lokale netværk. RJ45 blev oprindeligt kun brugt til telefoner, men er siden hen blevet anvendt til højhastighedsmodemer og andre computernetværk.

Vores udvalg af RJ45-produkter består af en række forskellige kvalitetsprodukter. Vi har både medieconvertere, montagebokse, patchpaneler, sokler samt et produkt, der gør det muligt at lave en værktøjsfri tilslutning ud fra både flertrådede samt massive kabler.   

Har man et PDS kabel, så kan en RJ45 tilkobles i enden på kablet - på den måde bliver det til et færdigsamlet netværkskabel.

RJ45 - netværkstik

RJ45 er en type kabelafslutning som benyttes til Ethernet internet. RJ45 ligner til forveksling et telefonstik, men er lidt bredere. Derfor er der mange som fejletagtigt køber RJ45 til deres telefon. RJ45 kabelafslutning er den mest normale måde at connencte din computer til dit internet.

Så hvis du skal tilkoble din computer til nettet - så skal du have fat i et RJ45 stik. 

Uanset om du skal bruge et RJ45-stik til et Cat5e eller Cat6e netværkskabel, har vi hos Optopro det RJ45 stik der passer. 
Vi har stort fokus på, at have et stort sortiment af RJ45 stik på lager, så du altid kan finde det stik du eftersprøger. 

Vores mange års arbejde med RJ45-stik, har gjort os til en af de førende leverandører på markedet. 
Derfor kan du altid tage kontakt til os, hvis du har spørgmsål til, hvilket RJ45 stik - der passer bedst til dig. 

Alt i RJ45 kabelafslutning

Hos OptoPro har vi mangle forskellige typer af RJ45. F.eks. kan du få kabelafslutning, sokler paneler og kabler. Tag et kig herunder og find det du har behov for.

Ligesom ved RJ45, kan du ved os også få special fremstillede pigtails hos Optopro.
Vi har altid et udvalg af gængse pigtails på vores webshop

RJ45 stik kan fåes i forskellige modeller og størrelser. 
Hvilket betyder, at du uanset projekt eller opgave kan finde den RJ45 stik du har brug for. 


Kontakt os og hør nærmer om RJ45

Er du i stadigvæk i tvivl omkring RJ45 eller har du andre spørgsmål, der er relateret til RJ45 - eller andre af produkterne fra vores sortiment, så er du altid velkommen til at kontakte os over vores kontaktformular her. Alternativt, så er det også en mulighed at ringe til os på tel: +45 7020 4939, så vil vores personale med mange års erfaring - hjælpe dig af med dine spørgsmål hurtigst muligt.  

Mere

Integreret støvlåg.Værktøjsfri tilslutning.Genanvendelige, hvilket giver færre kablingsfejl.To kabelindføringer giver mulighed for en lav termineringshøjde.

Metallisk næse og bronzeafskærmning afskærmet af et reversibelt metaldækselLeveres med en fastgørelseskrave.Værktøjsfri tilslutning.

19 "Volition paneler kategori 5e og 6 paneler.Patchpaneler hængt med standardværktøjerFjernbar hyldebestillingskabel løberPaneler leveres med skruer og kabelbindere.

3M™ Kablingssystem kabel UTP CAT6 100 ohm LSOH m 4 par i boks.

Beregnet til parsnoede kobberkabler i klasse EA og kategori 6A. Kan anvendes til massive og flertrådede kabler. Kompakt størrelse med indbygget støvlåg. Genanvendelig for færre montagefejl samt PoE godkendt. Giver mulighed for værktøjsfri tilslutning. 3 indgange hardware compliant.

Montageboks med 1 x porte, passer til Keystone Jack med shutter.

Viser 1 - 6 af 6

Gå til toppen